Camping Vlietland

Campervakantie

Campervakantie

Echte vrijheid is…er met de camper op uit trekken. Tijdens een campervakantie ben je natuurlijk op zoek naar een mooie vakantieplek. Op Camping Vlietland heb je deze plekken, in een prachtig gebied tussen de bomen en direct aan het water. Op de camping is het uiteraard goed vertoeven. Je zult genieten van de rust, maar toch is er van alles te doen in het recreatiegebied. Vanaf je camperplek loop je zo naar één van de zandstranden. Lekker eten doe je bij het restaurant Waterfront Vlietland – gelegen naast de camping – dat beschikt over een terras met een prachtig uitzicht over het meer.

Campervakantie met mogelijkheden

En wil je een dagje weg? Dat kan! Er is zoveel te doen in de omgeving, het is eigenlijk teveel om op te noemen. Vanaf de camping ben je zo in Leiden, Den Haag of Delft. Pak een dagje strand of ontdek de prachtige natuur in het Groene Hart. Heb je achter de camper ook nog eens de fietsen mee? In de omgeving zijn prachtige fietsroutes. Bij onze receptie vertellen we je er alles over.

Lees hier alles over de camperplekken

– Standaard camperplekken (90 m²). Tevens een aantal aan het water.

– Compacte camperplekken (60 m²). Tevens een aantal aan het water.

–  Elektriciteit (6 ampère) op iedere camperplek (tegen betaling).

– Gebruik van het sanitair is in de prijs inbegrepen evenals het lozen van grijs water en het chemisch toilet en het bijvullen van vers water.

De camping ligt in Recreatiegebied Vlietland tussen Leiden en Den Haag. 

De ondergrond is van gras wat we regelmatig maaien.  

Nee, gelukkig hebben we hier een oplossing op gevonden zodat je ook weer zorgeloos kunt vertrekken. Al onze camperplekken zijn inmiddels voorzien van een speciaal verstevigde baan waar je je bus of camper op- en af kunt rijden, ook gedurende je verblijf. Zolang je met je wielen op deze baan blijft, zul je met nat weer nooit wegzakken in het gras

Wij houden van bomen! Dus we kunnen daardoor helaas geen satellietontvangst garanderen.  

Voor meer informatie — Neem contact met ons op