Camping Vlietland

Faciliteiten

Receptie

Zodra je voor de slagboom staat, vind je links om de hoek onze receptie. Hier krijg je van ons een pas mee waarmee je de slagboom kunt openen en ontvang je de benodigde informatie voor je verblijf. 

Openingstijden

Ma t/m Do  
Vrijdag 
Zaterdag  
Zondag 

10:00u – 12:00u & 14:00u – 17:00u
10:00u – 12:00u & 14:00u – 18:00u
09:00u – 12:00u & 14:00u – 17:00u
09:00u – 12:00u & 14:00u – 17:00u

Ma t/m Do  
10:00u – 12:00u & 14:00u – 17:00u
Vrijdag 
10:00u – 12:00u & 14:00u – 18:00u
Zaterdag  
09:00u – 12:00u & 14:00u – 17:00u
Zondag 
09:00u – 12:00u & 14:00u – 17:00u

Inchecken kan vanaf 14:00. Uitchecken voor 12:00. Later inchecken? dat kan! Laat het ons op tijd weten.

Sanitair: douches, toiletten en wassen

Vanaf iedere plek ben je in 1 minuut lopen bij de ingang van de camping, de receptie en het sanitair gebouw. In het sanitair gebouw vind je alle benodigdheden: toiletten, douches, een overdekte afwasplek en een wasruimte met een wasmachine en droger.

Met de slagboom-pas heb je ook toegang tot dit gebouw.

Camperservice & Waterpunten

Achter het sanitair gebouw kan het chemisch toilet geleegd worden. Verder bevindt zich bij het sanitair gebouw een put waar het grijs water geloosd kan worden. Ook is er hier de mogelijkheid je waterslang aan een waterpunt aan te sluiten om vers water te tanken. 

Om een jerrycan of iets dergelijks te vullen zijn er ook nog twee waterpunten op het kampeerterrein.

WiFi-Lounge

Bij het sanitair gebouw hebben we een lounge-plek gecreëerd, waar je bijvoorbeeld even je mail kan checken, een vakantiefoto op Instagram kan zetten of een film op Netflix kan downloaden. Je kan het zo gek niet bedenken, het kan allemaal op deze WiFi-plek.

Met het mooie uitzicht op het meer vergeet je hier bijna dat je voor de WiFi komt…  

Er is geen WiFi op de plek. Wel is er op de hele camping goed bereik met je eigen mobiele bundel.

Ontbijtservice

Ieder weekend geniet je bij ons van een zorgeloos ontbijtje. Je kunt de lekkerste broden, baguettes, pistolet en croissants bij ons bestellen. En om het helemaal af te maken een lekkere vers geperste jus d’orange, een chocolade muffin, hardgekookt eitje of een yoghurt met huisgemaakte granola van de bakker.

Geef je bestelling de dag van te voren voor 14:00u door. De volgende ochtend kun je je bestelling vanaf 9:00u ophalen.

Restaurant Waterfront

Geen zin om te koken? Direct naast de camping bevindt zich restaurant Waterfront. Hier kun je heerlijk dineren, borrelen of lunchen met uitzicht over het meer. Er is een groot (overdekt) terras en zelfs een klein eilandje met picknicktafels. Binnen zit je als het wat frisser is ook gezellig bij de open haard. 

Waterfront heeft aan de zijkant van het restaurant ook een snackbar. Hier kun je patat met snacks afhalen, een ijsje of wat te drinken om mee te nemen naar het strand of je kampeerplaats. 

 

Bekijk hier alvast de menukaart. Mmm!

Boodschappen

De camping is gelegen tegen het gezellige en historische dorp Voorschoten. Binnen 5 minuutjes ben je met de fiets vanaf de camping in het centrum bij bijvoorbeeld supermarkten als Albert Heijn of Aldi. Daarnaast kun je er van alles vinden: van de Etos tot de Blokker. Of een lekkere traîteur. Een aanrader is ook de Voorstraat met zijn gezellige restaurants en terrassen.

Met de auto is de Albert Heijn XL in Leiden de dichtstbijzijnde supermarkt (10 min. rijden).

Precieze locaties? Zie onze Regio & Tips kaart. 

Nieuw: Fietsverhuur

Heb je niet de mogelijkheid om een fiets mee te nemen, maar wel zin om bijvoorbeeld naar Leiden, Den Haag, Delft of het strand te fietsen?

Per 2023 hebben wij vier stadsfietsen te huur zoals deze op de foto hier rechts. Daarnaast hebben we ook twee elektrische fietsen te huur. Deze zijn al van te voren te reserveren via info@campingvlietland.nl. 

Stadsfiets: < 2 uur: €5,00 of langer dan 2 uur tot hele dag: €10,00

Elektrische fiets: €20 per dag (alleen voor een hele dag te huur)

Stadscamping in de natuur

De camping ligt midden in natuur- en recreatiegebied Vlietland, dat ook wel de ‘Riviera van de Randstad’ genoemd wordt. Er zijn twee zandstranden aan het meer en voor de liefhebber is er ook een naturistenstrand. Door een speciaal filtersysteem is de kwaliteit van het water bovengemiddeld hoog. 

Meer weten over het recreatiegebied? Kijk dan hier.

Activiteiten aan het meer

Bootverhuur

Bij onze buren van het Watersportcentrum kun je van alles huren voor een leuke dag op het water: roeiboten, motorboten, sloepen, kano’s of waterfietsen. 

Klimeiland

Op het meer ligt een eiland waar je hoog tussen de bomen kunt klimmen op parcours, een uitdagende activiteit voor jong en oud. 

Aquapark

Super leuk met lekker weer: Aquapark Storm! Op 10 minuten loopafstand ligt er een groot opblaasparcours aan de rand van het meer. 

Supverhuur

Bij Supmoves kun je los een sup huren of meedoen aan een les sup-technieken of een fitness bootcamp op de plank.

Algemene Informatie

20 camperplekken

40 kampeerplaatsen

3 Trekkershutten

Trekkersveld

Restaurant

Ontbijtservice

Camperservice