Camping Vlietland

Camping aan het water

Bij uitstek dé camping aan het water!

Op zoek naar een unieke camping aan het water in Nederland? Dan is Camping Vlietland dé plek voor jou! Deze camping ligt in het prachtige recreatiegebied Vlietland en aan de oevers van een prachtige plas. Hier kun je volop genieten van de de schoonheid van het water en de mogelijkheden voor watersporters.

Een waar watersport paradijs

Op Camping Vlietland kun je genieten van alles wat het water te bieden heeft. Er zijn verschillende zwemstranden, een bootverhuur en zelfs een klimpark in het gebied. Hierdoor is er voor iedereen genoeg te doen en te beleven. Voor een heerlijke lunch, borrel of diner, kun je terecht in restaurant Waterfront. Hier kun je ontspannen met een adembenemend uitzicht op de plas van Vlietland.

Verkennen rondom Vlietland

Camping Vlietland ligt aan de rand van het Groene Hart en midden in de Randstad. Dit maakt het de ideale plek om steden als Leiden, Den Haag en Delft te ontdekken. Elk van deze steden heeft haar eigen bijzondere bezienswaardigheden en interessante musea. Je kunt de steden bereiken met de auto, fiets, openbaar vervoer of zelfs met de boot. Na een bezoek aan één van deze steden, kun je in alle rust weer bijkomen op onze camping aan het water.

Verschillende kampeerplekken

Camping Vlietland biedt verschillende kampeerplekken aan, inclusief caravans, campers, vouwwagens, familietenten en trekkerstentjes. Ook als je geen eigen kampeermiddelen hebt, hoef je je geen zorgen te maken. Aan de rand van het trekkersveld staan 3 trekkershutten voor je klaar. Op de camping is ook een haven voor zeil- en motorboten tot 7 meter. Zowel als campinggast als als bootpassant, ben je van harte welkom! Reserveer je plek bij onze buren van het Watersportcentrum Vlietland. Uiteraard kun je de boot ook in de haven stallen gedurende je verblijf op onze camping aan het water.

De camping is gelegen in Recreatiegebied Vlietland tussen Leiden en Den Haag. Direct grenzend aan het dorp Voorschoten.

We hebben kampeer- en camperplaatsen. Beiden ook aan het water met zicht op de haven van Vlietland. Ook hebben we voor kleine tenten een Trekkersveld, voor onze drie gezellige, maar comfortabele Trekkershutten, die ook te huur zijn.

De ondergrond is van gras wat we regelmatig maaien.  

We hebben een kleine camping en om de rust op het terrein te bewaren zijn we een auto-vrije camping. Bij aankomst en vertrek mag de auto het terrein op om de spullen uit- en weer in te laden. Rondom de camping is er genoeg parkeergelegenheid (gratis).

Voor meer informatie — Neem contact met ons op