Camping Vlietland

Over ons

Eigenaren Camping Vlietland

Hi!

Wij zijn Felker en Luca. Sinds 2021 hebben wij Camping Vlietland overgenomen en runnen we samen de camping en alles wat daar bij komt kijken. 

Drie jaar geleden zijn we verliefd geworden op de locatie. Aan een meer, in de natuur, maar toch middenin de Randstad en dat ook nog eens zo dichtbij de zee. 

In korte tijd is de camping onze lust en ons leven geworden. We zetten ons elke dag met veel passie in om deze – al prachtige – plek nog beter en mooier te maken.

 

Filosofie

We benaderen de camping als ons passie-project, een plek waar we al onze creativiteit in kwijt kunnen. Ons doel is vanaf het begin af aan geweest om van Camping Vlietland onze lievelingscamping te maken. Een plek waar we zelf het allerliefste zouden kamperen met een hoop natuur, een gezonde dosis privacy, maar toch met een gemoedelijke, persoonlijke en inspirerende sfeer. 

We hopen hiermee een ideale en relaxte uitvalsbasis te worden voor alles wat de Randstad te bieden heeft met een internationaal vakantiegevoel.

A work in progress

Vind je het leuk om de ontwikkelingen te volgen? Bekijk dan onze blogs of volg ons op Instagram. Of kom gewoon regelmatig bij ons kamperen 😉 

Vernieuwingen op Camping Vlietland – winter ’22 & ’23

Vernieuwingen op Camping Vlietland – herfst ’21 & winter ’22