Camping Vlietland

Trekkersveld

Trekkersveld voor
kleine tentjes

Ons trekkersveld is perfect als je met een klein tentje komt (max. 2 à 3-persoons) en geen stroom nodig hebt. Op het veld voor onze Trekkershutten is er de ruimte voor zes kleine tentjes. Het veld is vrij ruim opgesteld, dus je staat niet hutjemutje op elkaar, maar hebt lekker nog wat ruimte om je heen. Daarnaast is het veld rondom groen beplant met beukenheggen voor wat beschutting. Ook staat er een picknicktafel waar iedereen gebruik van mag maken.

Het is wel belangrijk je plek vooraf te reserveren of op de dag zelf even te bellen of er nog ruimte is vanwege het beperkt aantal plekken.

Nee, op het trekkersveld is er geen stroom. Mocht je dit wel willen dan kun je een van onze kampeerplaatsen boeken. 

Er is geen WiFi op de plek. Wel hebben we een speciale WiFi-lounge bij het sanitair-gebouw gecreëerd. Aangezien we in de Randstad zitten is er op de hele camping wel goed bereik met je eigen mobiele bundel. 

Ja, dat kan! (als die maar braaf is) Maximaal 2 honden per kampeer- of camperplek. Op het terrein dient de hond aangelijnd te zijn en uiteraard dient deze niet op de camping uitgelaten te worden. Buiten het terrein zijn veel wandelmogelijkheden (korte of langere rondes).

Dan is het voordeliger om een kampeerplaats te boeken. Hier kun je dan eventueel ook stroom bij nemen.

Honden zijn welkom!

Honden zijn welkom op onze camping, maar alleen als ze braaf zijn en geen overlast voor andere gasten veroorzaken. Maximaal 2 honden per kampeer- of camperplek. Honden moeten op het terrein aangelijnd zijn en mogen niet op de camping worden uitgelaten. Buiten het terrein zijn er veel wandelmogelijkheden (korte of langere routes).

De ondergrond is van gras wat we regelmatig maaien.  

We hebben maar een beperkt aantal plekken, dus raden aan van te voren een plek te reserveren om te voorkomen dat je misschien niet terecht kunt.

Autovrij

Om de rust op onze kleine camping te bewaren, zijn we autovrij. Bij aankomst en vertrek kun je de auto wel even op het terrein zetten om je spullen uit te laden en in te laden. Er is genoeg (gratis) parkeergelegenheid rondom de camping. We wijzen je bij aankomst de weg.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze gewoon naast je tent neerzetten.

Groepen niet toegestaan

Omdat onze camping kleinschalig en rustig is, zijn groepen niet toegestaan. We hebben geen apart veld voor groepen, waardoor we de rust voor onze andere gasten, die met elkaar in de natuur willen genieten, niet kunnen bewaren.

Voor meer informatie — Neem contact met ons op