Camping Vlietland

Trekkershutten

Knusse Trekkershutten

Welkom op Camping Vlietland: de meest relaxte camping in het meest bruisende gedeelte van Nederland. Een fijne uitvalsbasis in de natuur, waarbij je zo de bruisende omliggende steden kunt opzoeken of een heerlijk dagje naar het strand kunt gaan.

Onze Trekkershutten bieden comfortabel onderdak aan maximaal vier personen. De hut bestaat uit één ruimte met twee stapelbedden voorzien van fijne matrassen en kussens, een tafel met vier stoelen en een keukentje met koelkast en inductieplaat. Je kunt het zien als een luxe houten tent, die je niet hoeft op te zetten of af te breken! Heerlijk…

Trekkershutten Nederland

De Trekkershutten op Camping Vlietland bevinden zich in het prachtige Nederlandse landschap, omringd door groen en water. Onze camping is gelegen in recreatiegebied Vlietland aan een meer omringt met bos en strandjes. Je kunt hier volop genieten van de natuur: fietsen, wandelen, zwemmen, varen en nog veel meer.

Kamperen in een Trekkershut

Het verblijf in onze Trekkershutten is de perfecte manier om te genieten van het buitenleven en toch van alle gemakken voorzien te zijn. Je hoeft geen pannen of servies mee te nemen, want deze vind je in de hut. Het enige wat je wel zelf moet meenemen is beddengoed, zoals een slaapzak of dekbed en kussensloop.

Lees meer

Maar zelfs als je in een Trekkershut verblijft, kun je nog steeds genieten van het kampeergevoel. Je maakt namelijk gebruik van het sanitair gebouw van de camping, dat op slechts één minuut loopafstand ligt. Zo blijf je toch nog een beetje kamperen.

Afgelopen winter hebben alle hutten een volledige make-over (interieur en exterieur) gehad! Iedere hut heeft nu ook zijn eigen ‘tuintje’ met privacy. Hier kun je in alle rust genieten van het buitenleven en even helemaal tot rust komen.

Kortom, onze Trekkershutten bieden een unieke manier om te genieten van het buitenleven en de Randstad te ontdekken. Boek nu jouw verblijf op Camping Vlietland en ervaar zelf hoe het is om te kamperen in een luxe houten tent.

Wij heten je van harte welkom op onze camping!

Lees minder

Algemene informatie

2 stapelbedden

Tafel + 4 stoelen

Inductieplaat

Koelkast

Houten picknicktafel

Electriciteit

Pannen en servies

Honden en roken zijn niet toegestaan in de Trekkershut

Je maakt gebruik van het sanitairgebouw van de camping